|
|
|
|
#1 |
|
|
![]() Güneş’in doğuşu gibi doğuyorsun dünyama. Doğuşuyla ısıttığı yüreğimin buz sarkıkları damla damla çözülmeye başlayıp Her bir damlanın çoğalarak birleştiği sevgiyle taşan bir şelaleyi andırıyor adeta Ay’ın dünyamızı aydınlattığı gibi Zifiri karanlıklardan çıkarıp, ışıklarını saçıyorsun etrafıma Öyle büyülü bir ışık ki bu, hayallerin gerçekleşmesi gibi adını koyamadığım düşünceler gibi kapımı her an çalacak beklenen biri gibi .. Beklenen sen misin ? ..... Yoksa aşk mı? ... Hayır hayır, SEN AŞKın ta kendisi olmalısın. Çalan her telefona sen diyerek koşmak yine aramadı diyerek meraklanmak.. Beklenmedik anlarda seni karşımda bulup mutlulukların en güzelini hissetmek .. En hüzünlü anlarında, hüznünü kalbimde yaşamak sevincini sevincim, derdini derdim bilmek Doğan her yeni güne, senin için hayır duaları ile başlayıp "günaydın" diyen yazını okumak için, uykuların en tatlısından uyanmanın sevincini yaşamak Bana bunları hissettirdiğin için.. Bu duyguları yaşattığın için, ADINI AŞK KOYDUM SENİN, SEN AŞKın ta kendisisin... Telefonum her çaldığında içim titreyerek "o arıyor" diyorsam.. Bana baktığında, saç diplerimdeki fırtınalara dur diyemiyorsam Gözlerine bakarak, denizlerin en derinlerine dalıyor ve bir türlü çıkamıyorsam .... Ellerimi, titrek ve bir kor gibi yakıyorsa tenin.. Yüreğimde alaboralar kopuyorsa eğer.... Bunu başaran sen misin?. Yoksa sen aşk mısın?... Bana bu duyguları yaşattığın ve hayatıma girdiğin için .. Aşkı yalnız sana yakıştırdığım için ADINI AŞK koydum senin .. Sen aşk olmalısın.. |
|
|
|
|
|
#2 | |||||||||
|
k.i.t.s
![]() Giriş tarihi: May 2008
Kullanıcı No: 16
Konuları: 1866
REP Gücü : 476
REP Puanı : 29897
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Cinsiyeti:
Takımı:
|
Emeğine sağlıkk..
"Artık aramızdaki uzaklıktan şık bir matem giysisi diktirebilirsin kendine !! Bir tek hücreni bile istemiyorum. Televizyonumun çekmediği bir kanal gibisin çünkü. Sen git, bambaşka hayatların yatak odalarında sıradan insanların tenlerini süsle..." ![]() |
|||||||||
|
|
|
|
|
#3 | |||||||||
|
Guest
Konuları: 3417
|
teşekürler...
|
|||||||||
|
|
|
#4 | |||||||||
|
...Üstad-ı HaYaL...
![]() Giriş tarihi: May 2008
Kullanıcı No: 5
Konuları: 1159
REP Gücü : 507
REP Puanı : 32548
REP Seviyesi :
Cinsiyeti:
Takımı:
|
ADINI AŞK KOYDUM SENİN,
SEN AŞKın ta kendisisin... aşk=acı ise sen acının ta kendisisin... saol
|
|
|
|
|
#5 | |||||||||
|
MatraqForum Bağımlısı
![]() Giriş tarihi: Jun 2008
Kullanıcı No: 796
Konuları: 6134
REP Gücü : 1002
REP Puanı : 77141
REP Seviyesi :
Cinsiyeti:
Takımı:
|
teşekkürler eline sağlık
|
|
|
|
|
#6 | |||||||||
|
~ çเк๏lคtค๓ ~
![]() Giriş tarihi: Sep 2008
Kullanıcı No: 2997
Konuları: 132
REP Gücü : 113
REP Puanı : 8919
REP Seviyesi :
Cinsiyeti:
Takımı:
|
ççooookkk güzellll
![]() ![]() ![]() ellerine saqLıq !
Okyanus,deniz aştırın,beni ona ulaştırın,pencereden sarkıtın,düşsün gariplere paralarım ben sevmek sen tarzanca biliyorsun aşkı bu yüzden çok sevdim seni ben. Ey tertemiz her dilde sev beni sen şiirimin gizli öznesi adını sormasınlar bana söyleyemem benimsin sen. ~
|
|||||||||
|
|
|
|
|
#7 | |||||||||
|
Matraq Üye Adayı
![]() Giriş tarihi: Sep 2008
Kullanıcı No: 3122