|
|
#1 |
|
|
Ne çok şey anlatır gözyaşları...Bazen söylenemeyen sözlerin sesi,bazen bir pişmanlığın diyeti,bazen de bir sevda nefesi...Sessizliğin çığlıklarıdır aslında gözyaşları....Anlatılamayanı anlatmak ister karsısındakine....eğer anlayabilirse.... insanoğlu bir garip...sevinir ağlar,üzülür ağlar,hasret çeker ağlar,kavuşur yine ağlar...kelimeler kifayetisz kaldıgında gözyaşları görev basındadır...aslında ağlayabilmek büyük bir nimet...ağlamak taş kalpli olmadıgımızı gösteriyor...hala insan oldugumuzu,hissettiğimizi,duygusuz olmadıgımızı... ama bazen gözpınarlarından süzülemez gözyaşları...onlar dışa akıp ziyan etmezler kendilerini...çünkü çok daha önemli bir görevleri vardır...içteki bir yangını söndürmek isterler...gözkapaklarınızın alev alev yandığı,boğazınıza birşey düğümlendiği,burnunuzun direğinin sızladığı oldu mu hiç?dikkat ettiniz mi o sırada gözyaşlarınızın istikameti neresi? en zor olanı bu belki de... Ağlamak zayıflık mı? neden ağlamamız gereken anlarda;yumruklarımızı,tırnaklarımız avuçlarımızı kanatıncaya kadar sıkar,boğazımızdaki düğümleri yutkunarak gidermeye çalışırız? neden kaçırırız buğulanan gözlerimizi başkalarından? bakın ağlıyorum işte! utanmıyorum kimseden....o kadar içime akıttım ki gözyaşlarımı!... artık zapt edemiyorum içimdeki çağlayanı.... Ağlıyorum dostlarımın vefasızlığı için Ağlıyorum Yaradana vefasızlıgım için Ağlıyorum özlediklerim için Ağlıyorum özleyip kavuşamadıklarım için Ağlıyorum içimi acıtan kalp kırıklıklarım için Ağlıyorum istemeden de olsa kalbini kırdıklarım için Ağlıyorum unutulmaması gerekenleri unuttugum için Ağlıyorum ...... unutamadığım için Ağlıyorum yaklaştıkça uzaklaştıklarıma Ağlıyorum tanıdıkça çirkinleşenlere Ağlıyorum kıymeytini bilemediklerime Ağlıyorum sevsem de beni sevmeyenlere Ağlıyorum ziyan olan yıllarıma Ağlıyorum bir ömür ağlayamadıklarıma Hani akarya gözyaşların pervasızca...........Hani yüzünü saklamaya çalışırsın ...........Kimse görmesin istersin...........En zayıf anınınmıdır? ...........Neden kaçırısın gözlerini meraklı bakışlardan........Hani düğüm düğüm olur ya kelimeler ...............Hani susarsın ya........ uzun lafın kısasıı ; AĞLAMAK GÜLMEK KADAR DOĞALKEN NEDEN KİMSE GÖSTERMEK İSTEMEZ GÖZYAŞLARINI? NEDEN ERKEKLER AĞLAMAZ DERLER? ÖYLE YETİŞTİRLDİKLERİ İÇİNMİ? AĞLAMAK ZAYIFLIKMIDIR SİZCE?
|
|
|
|
#2 | |||||||||
|
Guest
Konuları: 3417
|
ağlamak kesinlikle zayıflık değildir. hatta çoğu erdemi üzerinde taşır. her insan ağlayamaz kolay kolay. ağlamak duygu birikiminin gözle görünür halidir. ağlamak bence çok özel birşeydir ve kesinlikle acizlik değil hatta erdemdir. birçok şey söylenebilir bu konuda aslında ama öz olanı makbuldur, tıpkı ağlamak gibi....
|
|||||||||
|
|
|
#3 | |||||||||
|
♥::..düŞ damLasI..::♥
![]() Giriş tarihi: Feb 2010
Kullanıcı No: 38689
Konuları: 81
REP Gücü : 16
REP Puanı : 1040
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Cinsiyeti:
Takımı:
|
ne zamandan beri insanların ağlaması zayıflık oluyor
bence ağlamakta gülmek kadar doğal birşey benim düşüncem böyle hayatta ağlamaktan çekinmem heran her yerde o an ki durumumun getirdiği duygusallıkla rahatlıkla ağlarım ağlamak asla zayıflık değil asıl zayıflık ağlamanın zayıflık olduğunu düşünmektir...!
|
|
![]() |
| Etiketler |
| ağlamak, mıdır, zayıflık |
| Konuyu Toplam 1 Kullanıcı okuyor. (0 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|