Image and video hosting by TinyPic

Anasayfa Kimler Online Bugünün Mesajları
Konuları Okundu İşaretle
Geri Git   MaTraqForuM.CoM BizDe PayLasımDır aMaC! SevGidiR kaZanC! > MSN Messenger > Msn Messenger > Msn Nickleri

Yeni Konu aç Cevapla

Seçenekler Stil
Eski 04-05-2008, 12:14   #1
Kullanıcı Adı
jamessid
Tagı
Matraq Acemi Üye
 jamessid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Burda Bir Paylaşım Yapılıyor İse Bu Sizin İçin Lütfen Emeğe Saygı Duyalım..MatraqForum.Com

Bilgileri
Giriş tarihi: May 2008
Kullanıcı No: 37
Konuları: 192
Çekicilik Paylaşım: 67 / 509
Güç: 180 / 3332
Tecrübe: 39%

Karizma
REP Gücü : 11
REP Puanı : 316
REP Seviyesi : jamessid is a jewel in the roughjamessid is a jewel in the roughjamessid is a jewel in the roughjamessid is a jewel in the rough
Wink arkadaşlar yeni nickler burada

İnsanların ne kadar kötü olduğunu görmek beni hiç şaşırtmıyor, fakat bu
yüzden hiç utanmadıklarını görünce hayretler içinde kalıyorum.

Goethe

İnsanlar yüksek mevkilere ulaştıkça tanrılaştıklarını zannederler,
düştükleri zaman insanlıklarının da elden gittiğini görürler.
Sokrat

İnsanlar başkalarının kusurlarını görmek hususunda keskin gözlere sahip
kartallara benzerler. Kendi kusurlarını görmekte ise başını kuma gömen
deve kuşuna.

İnsanlar ağaçlardan ders almalıdırlar. Ne üzerlerinde barınan kuşların, ne
gölgelerinde yatan insanların ne de verdikleri yemişlerin hesabini
tutarlar.
İnsan her yerde aynı insandır; bir insanın yaratılışında asalet
yoksa, kainatın tacını giyse yine de çıplak kalır.
Montaigne
Sis yelpaze ile dağıtılmaz.
JAPONYA
Hakiki sevgi ayrılıkta unutulmaz.
BELÇİKA
Allahın gülü dikenli yarattığına hayret edeceğiniz yerde, dikenler arasında gül yarattığına hayret ediniz.
ARABİSTAN

Bir yalan ne kadar hızlı olursa olsun, hakikat ona yetişip geçer

Yalan dört nala gider, gerçek adım adım yürür, fakat gene de vaktinde yetişir.
NORVEÇ
Açıkça nefret etmek, asıl düşüncesini gizlemekten daha soylu bir davranıştır

Akıllı konuşur, çünkü onun söylemek istedikleri var; aptal konuşur, zira kendinin bir şeyler söylemek mecburiyetinde olduğunu sanır. (Plato)

Herşey çoğaldıkça ucuzlar. Fakat edep çoğaldıkça değeri artar

Bana “Ben tekme atabilirim” dersen sana şöyle cevap verebilirim: “Sen insana değil, eşeğe uygun bir özellikle övünüyorsun.”

koyunlar ne kadar yem yemiş olduklarını çobanlarına gidip göstermezler. Ama yedikleri yemi iyice sindirdikten sonra süt ve yün yaparlar. Sen de insanlara özlü düşünceler sayıp dökme. İyice sindirmişsen bunları davranışlarınla göster.

Yiğitlik intikam almak değil, tahammül etmektir. SHAEKESPEARE

Bende dünyayı görecek göz mü kaldı? Hiç üzülme dostum demiş. Zaten dünyada da bakılacak surat kalmadı

Hiçbir nankörlük kalbimizi, yardım etmek için cürümler işlediğimiz insanların nankörlüğü kadar yaralamaz. (H.Fielding)

**"Sahibinin ağzından lanet çıktığı zaman bakar, eğer yöneltildiği kimsede kendisine yol bulursa ona gider, aksi halde kendisinden çıktığı kimseye döner."**Hz. Muhammed

Her derde bir deva bulunur. Lakin ahlaksızlık
illetini iyi edecek bir
ilaç yoktur. Hazret-i Ali

Evcil hayvanların en vahşisi dalkavuklardır.
Pittacus

Menfaat her türlü dili konuşur, her kılığa girer,
hatta menfaatlere
karşı kayıtsız biri gibi görünmesini de bilir. La
Rochefoucauld

Her şeyde bir kötülük görmeyi en çok nankörler
öğretir. Publilius Syrus

Şeytanın iki adı vardır. Biri şeytan öbürü yalan.
Victor Hugo

Eğitilmiş insanların umutları, bilgisizlerin
zenginliğinden daha
değerlidir. Demokritos

İyi bir vicdan en rahat yastıktır. C. Brentano

Her zaman yazabileceğimi, hiçbir zaman yazmam.
Paul Valery

Kendini herkese uydurmak için yontmaya koyulanlar, sonunda yontula yontula tükenip giderler. (R. Hull)
ßasiTLEr iftira EdeR ! / AcizLeR ŞikayeT EdeR.! / AsiLLEr De İdare EdeR..!

۩۞۩ SözLerin Büyük Yüreqin Kûcûk YanLi$Larin Cok DoqruLarin Yok Kendine qöre $anSLisin Fakat Bana qöre ZavaLLisin ¤۩۞۩
Bedende baş ne ise, imanda da sabır aynıdır. Başsız beden olmayacağı gibi, sabırsız da iman olamaz. (Hz. Ali r.a.)

bu zamanda az dostum olsun,daha iyi.Herkesle uzaktan hoşbeş edip geçmeli
can gözünü açınca görüyor ki insan En büyük düşmanıymış en çok güvendiği.

Söz bizde,beste bizde,taklit yok bizde,mevzuda takmıyoruz geri vitese
Hayat Seni ağlatmak için uğraşacaktır,sen inadına gülmeyi başarabiliyorsan, hayat senden gizli ağlayacaktır!!

Ses Etmesemde Öfkem Saklı Son Bakışımda Bir Tokat Atıp Gitmek Vardı Ama Alıcağın Olsun..Oda Değmez Sanaa...

Leş Kargalarını Seferber Gördüm,Kimini Yer Kimini Bakar Gördüm,Şerefsiz Ellerden Şerefsiz Dillerden Şerefe Kalkan Nice Kadehler Gördüm

rakıyı susuz sigarayı filtresiz içtik.sevgiye sınır çizmedik dostluga fiyat biçmedik bizde hata olur ama yanlış asla

NeKarDan aDam oLur SenDen Adam oLmaz Lan ParayLa Adam oLduk ßu Hayatta,Nede Her ParaSı oLaNı Adam YErine Koyduk !!

ßeni seven sever, sevmeyen s.ktir olup gider benim dünyam her türLü döner....

SOZLER KAGIDA DOKULUNCE, ANLAMINI YITIRMIS HECELER. GUVEN EKSILINCE BIRINE, SEVGI BITERMIS DERLER

Hér Adamım Diyen Adam DéğiLdir,,SéninDe Dédiğin Gibi Hér DélikanLıyım DiYén DéliKanLı Déğildir SénınDé olmaDığın Gibi !!!!

Yéni Bir Sayfa Açtım KénDiMé içinDé SéN Yoksun.. Kalbim hayvanat BahÇesi DéğiLki içinDé köPeqLér oLSun . .

Hakkımda Dedikodu Yapıp ßoş KonuşanLar Devam Edin RekLamın İyisi Kötüsü OLmaz!!

''YAPTIĞIN YANINA KALMAYA¢AK ßİR KIYAMETTİR KøPA¢AK KULAĞINI AÇ İYİ DİNLE ZALİM SENİNLE ßİR HESAßIM VAR İNTİKAMIM ÇøK A¢I øLA¢AK''

dunyadakı herkes serefsız be gulum ama sen ustune alınma cunku sen herkes deılsın ama herkesten daha SEREFSIZSIN

Duruyorsak sebebı war susuyorsak nedenı war herkez rahat olsun herseyın bı zamanı Var...!!
aSlanlaRa SöZ VerdiM, ÇakallaRa YeM oLmaM

İnsanların gözüyle bir insanın değeri; Kendi menfaatine vermiş olduğu değer,çıktıktan sonra,
geriye kalan insanlık değeri ile ÖLÇÜLÜR

Alem oyuncu olmuş ama bilmiyorlar ki yönetmen benim istediğime ROL istemediğime YOL veririm ..!!!

DağLar oNumDé éğiLirKéN KaYaLaRa YaLVArMamm

Laf sokma kapak olursun Uğraşma etiket olursun yavşama köpek olursun İnsan ol belki yanımda bulunursun

Bende dünyayı görecek göz mü kaldı? Hiç üzülme dostum demiş. Zaten dünyada da bakılacak surat kalmadı

Konuyu Toplam 1 Kullanıcı okuyor. (0 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil