|
|||||||
| Asparagas Haberler Tamamen hayal ürünü olarak salladığımız haberler... |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
|
|
#1 |
|
|
Üye Olmayanlar Forumumuzdaki Linkleri Göremez. 10 saniyenizi ayırarak üye olun...] selocan199 : birader bir masajcı gönderiver sana zahmet be HAMAMCI : tamam abi selocan199 :abooooooow o ne sende kimsin nan MASÖR : masörüm ben abi sana bir masaj birde kese attımmı kuş gibi hafiflersin valla selocan199 :yok kardeş ben masör falan istemiyom kese de istemiyom ben kirlerimle de mutluyum MASÖR : satılan hizmet geri alınmaz abi masör bir el ense çekip selocan199 kaptığı gibi göbek taşına yapıştırır. selocan199 : lan olm istemiyom zorlamı MASÖR : abi acaip rahatlayacan bak dua edecen bana selocan199 :ahhhh kolumu kırdın ayı dua etmeye başladım bile allah belanı versiiiiiiiiiiiii...aaaaahhhh ayaaaaam ayaaaamı bırak bari eşoğ......... imdaaaat adam kırıyolaaaaar MASÖR : abi kasma bu kadar yaw serbest bırak kendini selocan199 : olm dur orama dokunma gıdıklanıyom nan ...... a hi ohoholan bırak hi a dur nan ha bırak nan ben bööle masajın ![]() aaah .........emrecan : dam üstünde un eler dam üstünde un eler.....güm güm bam çat çut aliaydoğmuş : napıyon olm sen öyle emrecan : tombul tombul …….. .....çat çat bam güm aliaydoğmuş : nan kime diyorum bak ya hiçtınlamıyo bile herif yaa olm napıyon senöyle keski çekiç emrecan : abi durya hatunların tarafına delik açıyom hazır hamama gelmişken birde göz banyosu yapalım aliaydoğmuş : olm millet bana zapuk diyo ya meğer asıl zapuk senmişsin emrecan : bunun zapuklukla ne alakası var abi insani bir ihtiyaç o da lazım tabiii aliaydoğmuş :bırak olm ayıp yahu elin karısına kızına töbe töbeeeee emrecan : ahanda deldim valla şak şak şuk şuk dam üstünde un eler aliaydoğmuş : herif sanki bolu dağına tünel açtı bir de göbek atıyor yahu emrecan : ooooof manzaraya bak manzaraya taş valla taaaaaş aliaydoğmuş : çekil bide ben bakıyım nan güzel delebildin mi bakalım deliği 45 dakika sonra emrecan : abi deliği biz deldik 45 dakikadır sen bakıyon ayıp valla aliaydoğmuş :ne bakması olm bişey göremedim ki tam eğildim belim tutuldu 45 dakikadır böyle duruyom da abi hayırdır ne oldu takıldın kaldın yardım ediyim mi demiyon emrecan : kusura bakma abi ben içeri bakıyon sandım da dur yardım ediyim aliaydoğmuş :istemez yardım falan sen akıl edene kadar kendiliğinden düzeldi emrecan : olm hep senin zapukluğun yüzünden hem bir ton zopa yedik hemde sokağa atıldık herkes bize bakıyo aliaydoğmuş : dinime küfür eden benden müslüman olsa........en çok sen baktın deliği biz açtık diye dayağı biz yedik emrecan : hakkımı yeme taş olursun valla sen fazla zopa yeme diye araya girip yumruklara siper olmadık mı aliaydoğmuş : evet ama yakalandığımızda dayak yeme korkusuna bu zapuğu karılara bakarken yakaladım diye ilk tokatı atıp milleti gaza getirende sendin emrecan : tamam uzatma yaw sonuçta cıscıbıl sokağın ortasındayız ikimizde şimdi napacaz onu söyle sen aliaydoğmuş :abi şu arabadaki herifler bize bakıyo biri bıyık buruyo emrecan : dur olm bakıp durma heriflere cilve yapacaz sanacaklar şimdi aliaydoğmuş :abi bize doğru geliyolar emrecan : imdaaaaaat pessimist : aaaaahh kim attı lan o buz gibi suyu üstüme dondum MiLk MaN: abi kusura bakma elim sabunluydu tas elimden kaydı birden pessimist : baaaaaaaaam MiLk MaN: abi şaka yaptım ya niye kafa atıyon pessimist : kusura bakma birader yerler sabunlu ayağım kaydı pessimist : olm napıyon ööle uluoarta peştemal diye bişey var ayıp nan MiLk MaN: yaw abi hamamda bari karışma ne yapıyım hamamda da takım elbiseyle falanmı geziyim pessimist : bağırma nan herkes bize bakıyoo MiLk MaN: ahhhh ne kulağımı çekiyon yaw bakarlarsa baksınlar.... emrecan : ile aliaydoğmuş hamamın kapısında en sivil halleri ile dikilmektedirler.bu sırada içeriden bir gürültü ile birlikte pessimist :ve MiLk MaN kapıdan uçar bir pozisyonda dışarı fırlatılırlar pessimist : olm siz ne arıyonuz bu kılıkta burda aliaydoğmuş : baba içeri çok sıcak hem hava alalım hem sigara içelim diye çıktık biraz MiLk MaN: kanka sen inandınmı şimdi bu söylediğine aliaydoğmuş : inanmadım valla ...işin doğrusu bu herif karılar hamamına delik deldi röntgenlerkende yakalandı.bende o sırada yanında olduğum için ikimizide dışarı attılar.yaşın yanında kuru hesabı emrecan : ha yavru ha... ben karılara bakarken sen ne yapıyodun öğle namazını kılmak için abdest mi alıyodun aliaydoğmuş : iftira atma iftira atma emrecan : peki sizi niye attılar sizde benim açtığım deliğimi keşfettiniz pessimist : yok baba bizide teşhircilikten attılar aliaydoğmuş :hadi bakalım allah sonumuzu hayır etsin kaldık cascavlak ortada
|
|
|
|
#2 | |||||||||
|
_-_ExeLanS_-_
![]() Giriş tarihi: May 2008
Kullanıcı No: 6
Konuları: 1010
REP Gücü : 108
REP Puanı : 4524
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Cinsiyeti:
Takımı:
|
selocan199 : lan olm istemiyom zorlamı
MASÖR : abi acaip rahatlayacan bak dua edecen bana selocanım fazla kasma kendini ![]()
|
|
|
|
|
#3 | |||||||||
|
Geyik Avcısı
Kullanıcı No: 70
Konuları: 261
REP Gücü : 47
REP Puanı : 2014
REP Seviyesi :
Cinsiyeti:
Takımı:
|
Pessi senden beklemezdim
|
|||||||||
|
|
|
|
|
#4 | |||||||||
|
MatraqForum Üyesi
Kullanıcı No: 23
Konuları: 7
REP Gücü : 8
REP Puanı : 290
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() |
bende kendimden beklemezdim kardeşim ![]() yaw kızlar hamamı ne zman casus olarak gitsekmi acep yine atılırız
|
|
|
|
#5 | |||||||||
|
Matraq Gelişen Üye
![]() Giriş tarihi: Jun 2008
Kullanıcı No: 369
Konuları: 89
REP Gücü : 22
REP Puanı : 1218
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Cinsiyeti:
Takımı:
|
![]() ![]() ![]()
|
|||||||||
|
|
|
|
|
#6 | |||||||||
|
MatraqForum Bağımlısı
Kullanıcı No: 18
Konuları: 433
REP Gücü : 41
REP Puanı : 1645
REP Seviyesi :
Cinsiyeti:
Takımı:
|
mukemmel olmuş saolasın emeğine sağlık yaramaz
![]()
|
|||||||||
|
|
|
|
|
#7 | |||||||||
|
AşK..Acıkmaktır, Doymak değiL..ÖzLemektir, SarıLmak değiL..AğLamaktır, GüLmek DeğiL..
![]() ![]() Giriş tarihi: May 2008
Kullanıcı No: 3
Konuları: 4378
REP Gücü : 20
REP Puanı : 27575
REP Seviyesi :
Cinsiyeti:
Takımı:
|
pessimist : aaaaahh kim attı lan o buz gibi suyu üstüme dondum
MiLk MaN: abi kusura bakma elim sabunluydu tas elimden kaydı birden pessimist : baaaaaaaaam MiLk MaN: abi şaka yaptım ya niye kafa atıyon pessimist : kusura bakma birader yerler sabunlu ayağım kaydı Kaynatmissiniz ArkadasLar Bidahakine Hep Beraber GideLim
|
|
|
|
|
#8 | ||||||||||
|
_-_ExeLanS_-_
REP Seviyesi :
Cinsiyeti:
Takımı:
|
Alıntı:
|
||||||||||
|
|
|
|
|
#9 | ||||||||||
|
AşK..Acıkmaktır, Doymak değiL..ÖzLemektir, SarıLmak değiL..AğLamaktır, GüLmek DeğiL..
![]() ![]() Giriş tarihi: May 2008
Kullanıcı No: 3
Konuları: 4378
REP Gücü : 20
REP Puanı : 27575
REP Seviyesi :
Cinsiyeti:
Takımı:
|
Alıntı:
emrecan : dam üstünde un eler dam üstünde un eler.....güm güm bam çat çut aliaydoğmuş : napıyon olm sen öyle emrecan : tombul tombul …….. .....çat çat bam güm aliaydoğmuş : nan kime diyorum bak ya hiçtınlamıyo bile herif yaa olm napıyon senöyle keski çekiç emrecan : abi durya hatunların tarafına delik açıyom hazır hamama gelmişken birde göz banyosu yapalım aliaydoğmuş : olm millet bana zapuk diyo ya meğer asıl zapuk senmişsin emrecan : bunun zapuklukla ne alakası var abi insani bir ihtiyaç o da lazım tabiii aliaydoğmuş :bırak olm ayıp yahu elin karısına kızına töbe töbeeeee emrecan : ahanda deldim valla şak şak şuk şuk dam üstünde un eler aliaydoğmuş : herif sanki bolu dağına tünel açtı bir de göbek atıyor yahu emrecan : ooooof manzaraya bak manzaraya taş valla taaaaaş aliaydoğmuş : çekil bide ben bakıyım nan güzel delebildin mi bakalım deliği 45 dakika sonra emrecan : abi deliği biz deldik 45 dakikadır sen bakıyon ayıp valla aliaydoğmuş :ne bakması olm bişey göremedim ki tam eğildim belim tutuldu 45 dakikadır böyle duruyom da abi hayırdır ne oldu takıldın kaldın yardım ediyim mi demiyon emrecan : kusura bakma abi ben içeri bakıyon sandım da dur yardım ediyim aliaydoğmuş :istemez yardım falan sen akıl edene kadar kendiliğinden düzeldi Sende Varsin Ali kizLar Grubu Yok Ortada
|
||||||||||
|
|
|
|
|
#10 | |||||||||
|
_-_ExeLanS_-_
REP Seviyesi :
Cinsiyeti:
Takımı:
|
|
|||||||||
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Kullanıcı okuyor. (0 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |