|
|
#1 |
|
|
Kadının biri doktora gitmiş:
-"Doktor bey benim biraz garip bir problemim var ben çok sık ve fazla osuruyorum, ancak neyse ki hiç ses ve koku çıkmıyor, yine de her dakika her dakika bayağı rahatsız olmaya başladım lütfen bir çare bulun." demiş.Doktorda birkaç ilaç yazmış ve 1 ay sonra kontrole gelmesini rica edip kadını yollamış. Aradan 1 ay geçer geçmez kadın yine pat damlamış. -"Doktor bey ne yaptınız? Yine çok sık gaz çıkarıyorum ama bu sefer bir koku çıkıyor bir koku çıkıyor, dayanılır gibi değil istediğiniz kadar cam kapı acın saatlerce gitmek bilmiyor." Doktor memnuniyetle cevap vermiş: -"Hmmm güzel, demek burnunuzu tedavi edebildik şimdi sıra kulağınızda Son istatistikler: Erkekler sex den sonra ne yapar? -2% birşeyler yer. -3% sigara içer. -4% duş alir. -5% uyur. -86% kalkar, giyinir ve evine karısının yanına gider |
|
|
|
|
|
#2 | |||||||||
|
Matraq Acemi Üye
![]() Giriş tarihi: Jun 2008
Kullanıcı No: 510
Konuları: 223
REP Gücü : 19
REP Puanı : 1173
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Cinsiyeti:
Takımı:
|
Tecavüz
Genç rahibelerden biri koşarak gelir ve başrahibenin önünde diz çökerek;
- "Değerli hemşire, sormayın başıma neler geldi ..." - "Neler geldi kızım ???" - "Arka bahçede çiçek topluyordum, nerden geldi bahçivanın oğlu ortaya çıktı ve maalesef bana,,,,," - "Tecavüz mü etti?" - "Evet..." - "Hımmmm, peki kızım sen şimdi git, mutfaktan bir limon al, kes ve suyunu iç.." - "Aaa, limon hamileliği önler mi ???" - "Hamileliği önlemez de, en azından sırıtmanı engeller..." , ADAMIN BIRI BOLGEDEKI KILISENIN PAPAZINI SEVEMEMIŞ,ONU DOVMEK İÇİN BAHANE ARIYORDU.BIRGUN DURUP DURURKEN PAPAZA ALLAH NE VERDİSE GIRIŞMIŞ,TEKME YUMRUK,PAPAZ ŞAŞKIN YA HU BENI NEDEN DÖVÜYOSUN KARDEŞ DEEMEYE KALMADAN BI TOKAT DAHA YAPIŞTIRMIŞ,ULAN DEMIŞ SIZ ISA YI ASMIŞINIZ OYLEMI.?PAPAZ ŞAŞKIN BI ŞEKILDE YAHU ISAYI ASALI 400 SENE OLDU BUGUN NERDEN ÇIKTI DEMEYE KALMADAN....ULAN BEN YENI DUYDUM BUNU ARTIK SENIN BENLE ÇEKECEĞİN VAR.... -vah vah karınız şöförünüzle kaçmış... -çok iyi olmuş.Zaten bende ne zamandır şöförümü nasıl kovayım diye düşünüyordum |
|||||||||
|
|
|
|
|
#3 | |||||||||
|
Geyik Avcısı
![]() Giriş tarihi: May 2008
Kullanıcı No: 70
Konuları: 261
REP Gücü : 47
REP Puanı : 2014
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Cinsiyeti:
Takımı:
|
Güzeldi =) emeğine sağlk...
|
|||||||||
|
|
|
|
|
#4 | |||||||||
|
k.i.t.s
![]() Giriş tarihi: May 2008
Kullanıcı No: 16
Konuları: 1866
REP Gücü : 476
REP Puanı : 29897
REP Seviyesi :
Cinsiyeti:
Takımı:
|
86% kalkar, giyinir ve evine karısının yanına gider
allam yaa ![]() saoll ..![]()
"Artık aramızdaki uzaklıktan şık bir matem giysisi diktirebilirsin kendine !! Bir tek hücreni bile istemiyorum. Televizyonumun çekmediği bir kanal gibisin çünkü. Sen git, bambaşka hayatların yatak odalarında sıradan insanların tenlerini süsle..." ![]() |
|||||||||
|
|
|
|
|
#5 | |||||||||
|
MatraqForum Bağımlısı
![]() Giriş tarihi: Oct 2008
Kullanıcı No: 3324
Konuları: 2485
REP Gücü : 576
REP Puanı : 44549
REP Seviyesi :
Cinsiyeti:
Takımı:
|
iyisini ona vermişsin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
adamın biri köyden çok saf bir kadınla nişanlanmış,bigün kadına bende 2 tane xxxxx var demiş..
kadında aaaaaaaa...gerçekten mi demiş... adam sağa yatırmış gel elini cebime sok demiş,sola yatırmış gel elini cebime sok demiş....kadın şaşkın ama istekli... neyse evlenmişler.. gerdek gecesi kadın bakmış tek..hani demiş sende 2 tane vardı.. adam tekini amcamın oğlu aliye ödünç verdim demiş...... gel zamn git zamn derken adam askere gitmiş... kadın bekle bekle...canıda çekioo tabii..düşünmüş düşünmüş birden aklına gelmiş benim herif aliye ödünç vermişti gidipte istiyim die...aliye gitmiş demiş benim herif sana ödünç vermiş kullanabilirmiyim die... alide dururmu almış kadını evine..kadın her istediğinde aliye gidiomuş... adam askerden dönmüş,karısına sormuş; hatun beni özledin mi?..kadında özledim demiş..ee naaptın o zaman canın çok istedimi ......... kadında demişki sen aliye ödünç vermiştinya gidip ondan kullandım... ama bey sen iyisini ona vermişsin!!!!!!!!
|
|
|
|
#6 | |||||||||
|
administratör
![]() Giriş tarihi: Oct 2008
Kullanıcı No: 3344
Konuları: 246
REP Gücü : 129
REP Puanı : 9853
REP Seviyesi :
Cinsiyeti:
Takımı:
|
abı bea....ne güldüm bea...banlanmayak....
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Kullanıcı okuyor. (0 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|