Image and video hosting by TinyPic

Anasayfa Kimler Online Bugünün Mesajları
Konuları Okundu İşaretle
Geri Git   MaTraqForuM.CoM BizDe PayLasımDır aMaC! SevGidiR kaZanC! > Komik Olaylar > Komik Fıkralar > Komik Fıkralar+16

Yeni Konu aç Cevapla

Seçenekler Stil
Eski 18-06-2008, 15:00   #1
Kullanıcı Adı
NightTiger
Tagı
Matraq Acemi Üye
 NightTiger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Burda Bir Paylaşım Yapılıyor İse Bu Sizin İçin Lütfen Emeğe Saygı Duyalım..MatraqForum.Com

Bilgileri
Giriş tarihi: Jun 2008
Kullanıcı No: 510
Konuları: 223
Çekicilik Paylaşım: 61 / 496
Güç: 170 / 3266
Tecrübe: 86%

Karizma
REP Gücü : 19
REP Puanı : 1173
REP Seviyesi : NightTiger has much to be proud ofNightTiger has much to be proud ofNightTiger has much to be proud ofNightTiger has much to be proud ofNightTiger has much to be proud ofNightTiger has much to be proud ofNightTiger has much to be proud ofNightTiger has much to be proud ofNightTiger has much to be proud of
Cinsiyeti:
Takımı:
Standart Kadının biri doktora gitmiş

Kadının biri doktora gitmiş:
-"Doktor bey benim biraz garip bir problemim var ben çok sık ve fazla osuruyorum, ancak neyse ki hiç ses ve koku çıkmıyor, yine de her dakika her dakika bayağı rahatsız olmaya başladım lütfen bir çare bulun." demiş.Doktorda birkaç ilaç yazmış ve 1 ay sonra kontrole gelmesini rica edip kadını yollamış. Aradan 1 ay geçer geçmez kadın yine pat damlamış.
-"Doktor bey ne yaptınız? Yine çok sık gaz çıkarıyorum ama bu sefer bir koku çıkıyor bir koku çıkıyor, dayanılır gibi değil istediğiniz kadar cam kapı acın saatlerce gitmek bilmiyor." Doktor memnuniyetle cevap vermiş:
-"Hmmm güzel, demek burnunuzu tedavi edebildik şimdi sıra kulağınızda

Son istatistikler: Erkekler sex den sonra ne yapar?
-2% birşeyler yer.
-3% sigara içer.
-4% duş alir.
-5% uyur.
-86% kalkar, giyinir ve evine karısının yanına gider
NightTiger kullanıcısı çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Eski 18-06-2008, 15:00   #2
Kullanıcı Adı
NightTiger
Tagı
Matraq Acemi Üye
 NightTiger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Burda Bir Paylaşım Yapılıyor İse Bu Sizin İçin Lütfen Emeğe Saygı Duyalım..MatraqForum.Com

Bilgileri
Giriş tarihi: Jun 2008
Kullanıcı No: 510
Konuları: 223
Çekicilik Paylaşım: 61 / 496
Güç: 170 / 3266
Tecrübe: 86%

Karizma
REP Gücü : 19
REP Puanı : 1173
REP Seviyesi : NightTiger has much to be proud ofNightTiger has much to be proud ofNightTiger has much to be proud ofNightTiger has much to be proud ofNightTiger has much to be proud ofNightTiger has much to be proud ofNightTiger has much to be proud ofNightTiger has much to be proud ofNightTiger has much to be proud of
Cinsiyeti:
Takımı:
Tecavüz

Genç rahibelerden biri koşarak gelir ve başrahibenin önünde diz çökerek;
- "Değerli hemşire, sormayın başıma neler geldi ..."
- "Neler geldi kızım ???"
- "Arka bahçede çiçek topluyordum, nerden geldi bahçivanın oğlu ortaya çıktı ve maalesef bana,,,,,"
- "Tecavüz mü etti?"
- "Evet..."
- "Hımmmm, peki kızım sen şimdi git, mutfaktan bir limon al, kes ve suyunu iç.."
- "Aaa, limon hamileliği önler mi ???"
- "Hamileliği önlemez de, en azından sırıtmanı engeller..."
,

ADAMIN BIRI BOLGEDEKI KILISENIN PAPAZINI SEVEMEMIŞ,ONU DOVMEK İÇİN BAHANE ARIYORDU.BIRGUN DURUP DURURKEN PAPAZA ALLAH NE VERDİSE GIRIŞMIŞ,TEKME YUMRUK,PAPAZ ŞAŞKIN YA HU BENI NEDEN DÖVÜYOSUN KARDEŞ DEEMEYE KALMADAN BI TOKAT DAHA YAPIŞTIRMIŞ,ULAN DEMIŞ SIZ ISA YI ASMIŞINIZ OYLEMI.?PAPAZ ŞAŞKIN BI ŞEKILDE YAHU ISAYI ASALI 400 SENE OLDU BUGUN NERDEN ÇIKTI DEMEYE KALMADAN....ULAN BEN YENI DUYDUM BUNU ARTIK SENIN BENLE ÇEKECEĞİN VAR....

-vah vah karınız şöförünüzle kaçmış...
-çok iyi olmuş.Zaten bende ne zamandır şöförümü nasıl kovayım diye düşünüyordum
NightTiger kullanıcısı çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Eski 18-06-2008, 15:02   #3
Kullanıcı Adı
selocan199
Tagı
Geyik Avcısı
 selocan199 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bilgileri
Giriş tarihi: May 2008
Kullanıcı No: 70
Konuları: 261
Çekicilik Paylaşım: 561 / 975
Güç: 820 / 6659
Tecrübe: 0%

Karizma
REP Gücü : 47
REP Puanı : 2014
REP Seviyesi : selocan199 has a reputation beyond reputeselocan199 has a reputation beyond reputeselocan199 has a reputation beyond reputeselocan199 has a reputation beyond reputeselocan199 has a reputation beyond reputeselocan199 has a reputation beyond reputeselocan199 has a reputation beyond reputeselocan199 has a reputation beyond reputeselocan199 has a reputation beyond reputeselocan199 has a reputation beyond reputeselocan199 has a reputation beyond repute
Cinsiyeti:
Takımı:

Güzeldi =) emeğine sağlk...
selocan199 kullanıcısı çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Eski 18-06-2008, 15:05   #4
Kullanıcı Adı
.Queen Bee.
Tagı
k.i.t.s
 .Queen Bee. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bilgileri
Giriş tarihi: May 2008
Kullanıcı No: 16
Konuları: 1866
Çekicilik Paylaşım: 2866 / 2866
Güç: 5846 / 13146
Tecrübe: 44%

Karizma
REP Gücü : 476
REP Puanı : 29897
REP Seviyesi : .Queen Bee. has a reputation beyond repute.Queen Bee. has a reputation beyond repute.Queen Bee. has a reputation beyond repute.Queen Bee. has a reputation beyond repute.Queen Bee. has a reputation beyond repute.Queen Bee. has a reputation beyond repute.Queen Bee. has a reputation beyond repute.Queen Bee. has a reputation beyond repute.Queen Bee. has a reputation beyond repute.Queen Bee. has a reputation beyond repute.Queen Bee. has a reputation beyond repute
Cinsiyeti:
Takımı:

86% kalkar, giyinir ve evine karısının yanına gider

allam yaa saoll ..
Sen git, bambaşka hayatların yatak odalarında sıradan insanların tenlerini süsle..."
.Queen Bee. kullanıcısı çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Eski 12-10-2008, 19:59   #5
Kullanıcı Adı
★☆FEAR☆★
Tagı
MatraqForum Bağımlısı
 ★☆FEAR☆★ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bilgileri
Giriş tarihi: Oct 2008
Kullanıcı No: 3324
Konuları: 2485
Çekicilik Paylaşım: 2608 / 2608
Güç: 4322 / 9725
Tecrübe: 57%

Karizma
REP Gücü : 576
REP Puanı : 44549
REP Seviyesi : ★☆FEAR☆★ has a reputation beyond repute★☆FEAR☆★ has a reputation beyond repute★☆FEAR☆★ has a reputation beyond repute★☆FEAR☆★ has a reputation beyond repute★☆FEAR☆★ has a reputation beyond repute★☆FEAR☆★ has a reputation beyond repute★☆FEAR☆★ has a reputation beyond repute★☆FEAR☆★ has a reputation beyond repute★☆FEAR☆★ has a reputation beyond repute★☆FEAR☆★ has a reputation beyond repute★☆FEAR☆★ has a reputation beyond repute
Cinsiyeti:
Takımı:
iyisini ona vermişsin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

adamın biri köyden çok saf bir kadınla nişanlanmış,bigün kadına bende 2 tane xxxxx var demiş..
kadında aaaaaaaa...gerçekten mi demiş...
adam sağa yatırmış gel elini cebime sok demiş,sola yatırmış gel elini cebime sok demiş....kadın şaşkın ama istekli...
neyse evlenmişler..
gerdek gecesi kadın bakmış tek..hani demiş sende 2 tane vardı..
adam tekini amcamın oğlu aliye ödünç verdim demiş......
gel zamn git zamn derken adam askere gitmiş...
kadın bekle bekle...canıda çekioo tabii..düşünmüş düşünmüş birden aklına gelmiş benim herif aliye ödünç vermişti gidipte istiyim die...aliye gitmiş demiş benim herif sana ödünç vermiş kullanabilirmiyim die...
alide dururmu almış kadını evine..kadın her istediğinde aliye gidiomuş...
adam askerden dönmüş,karısına sormuş;
hatun beni özledin mi?..kadında özledim demiş..ee naaptın o zaman canın çok istedimi .........
kadında demişki sen aliye ödünç vermiştinya gidip ondan kullandım...
ama bey sen iyisini ona vermişsin!!!!!!!!
Eski 12-10-2008, 20:01   #6
Kullanıcı Adı
vatansever
Tagı
administratör
 vatansever - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bilgileri
Giriş tarihi: Oct 2008
Kullanıcı No: 3344
Konuları: 246
Çekicilik Paylaşım: 883 / 1044
Güç: 984 / 5839
Tecrübe: 79%

Karizma
REP Gücü : 129
REP Puanı : 9853
REP Seviyesi : vatansever has a reputation beyond reputevatansever has a reputation beyond reputevatansever has a reputation beyond reputevatansever has a reputation beyond reputevatansever has a reputation beyond reputevatansever has a reputation beyond reputevatansever has a reputation beyond reputevatansever has a reputation beyond reputevatansever has a reputation beyond reputevatansever has a reputation beyond reputevatansever has a reputation beyond repute
Cinsiyeti:
Takımı:

abı bea....ne güldüm bea...banlanmayak....

cahille sohbeti kestim duyyyyy
vatansever kullanıcısı çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Kullanıcı okuyor. (0 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil