|
|
#1 |
|
|
MükemmeL Ötesi oLdu Denemeyene Büyük Bi Kayıp oLur....
DJ KAYSO TüRKÇE POP SET VOL. 4 TRACK LIST
1 Sertab Erener - Bu Boyle (M.Uncuoglu Rmx) 2 Murat Boz - Herşeyi Yak Rmx 3 Ajda Pekkan - Resim (Dj Mus-T Love Dp Summer Mix) 4 Murat Dalkılıç - La Fontaine (Aykut Aktaş Rmx) 5 Burak Yeter Ft. Ajda Pakkan - Oyalama Beni 6 Bengü - Kocaman Öpüyorum (Ahmet BB Rmx) 7 Burak Yeter Ft. Babutsa - Yanayim Yanayim 8 Eda Yıldız - Etiler (Dj Hakan Gökan Rmx) 9 Serkan - Yetmiyor (Burak Yeter Mix) 10 Hadise - Evlenmeliyiz (Dj Ahmet BB Club Mix) 11 Atiye - Salla (Exclusive Rmx) Dj Kayso Türkçe Pop Set Volume 4 DownLoad - Üye Olmayanlar Forumumuzdaki Linkleri Göremez. 10 saniyenizi ayırarak üye olun...] DJ KAYSO TüRKÇE POP SET VOL. 3 TRACK LIST 1 Sebnem Bal - Rahmetli (Burak Yeter Mix) 2 Sadık Karan - Aman (Burak Yeter Mix) 3 Sila - Sevismeden Uyumayalim (Dj Aytug Remix) 4 Murat Dalkılıç - Kasaba (Club Rmx) 5 Betül Demir - Bütün Gece (Dj Aytuğ Remix ) 6 Demet Akalin - Toz Pembe (Emre Askin Mix) 7 Serdar Ortaç - Gram (Berkay Cansever Rmx) 8 Bengu - iki Melek (Club Rmx) 9 Ziynet Sali - Herkes Evine (Burak Yeter Rmx) 10 Lara - Sana Güvenmiyorum (Club Remix) 11 Dj Aytug - Chilli Bom 12 Cenk Eren - Tanrıdan (Burak Yeter Mix) Dj Kayso Türkçe Pop Set Volume 3 DownLoad - Üye Olmayanlar Forumumuzdaki Linkleri Göremez. 10 saniyenizi ayırarak üye olun...] DJ KAYSO TüRKÇE POP SET VOL. 2 TRACK LIST 1 Serdar Ortaç - Şeytan (Emre Akkaya Rmx) 2 Demet Akalın - Mucize (Emre Akkaya Rmx) 3 Zeynep Dizdar - Sana Güvenmiyorum [Dj Ajar Club Mix] 4 Ajda Pekkan - Aynen Öyle (Sezer Ölmez Club Remix) 5 Ebru Gündeş - Harika (Club Mix) 6 Sevda - icime islerken (Emre Akkaya Dance Mix) 7 Serdar Ortac - Heyecan (Engin Koc Rmx) 8 Murat Boz - Uçurum (Extendet Mix) 9 Tan - Yıldızlarda Kayar (Emre Akkaya Dance Mix) 10 Demet Akalin - Bebek (Ferhat ProJect Bootleg Mix) 11 Tugba Ekinci - Condom (Ferhat ProJect Remix) 12 Ferhat Göçer - Biri Bana Gelsin (Sertan Gunes Remix) Dj Kayso Türkçe Pop Set Volume 2 DownLoad - Üye Olmayanlar Forumumuzdaki Linkleri Göremez. 10 saniyenizi ayırarak üye olun...] Dj_Kayso tarafından (18-03-2010 Saat 17:24) değiştirildi. Sebep: Kırık Link |
|
|
|
|
|
#2 | |||||||||
|
MatraqForum Bağımlısı
![]() Giriş tarihi: Jan 2009
Kullanıcı No: 6225
Konuları: 1765
REP Gücü : 755
REP Puanı : 49382
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Cinsiyeti:
Takımı:
|
güzel olmuş emeklerine sağlık
|
|
|
|
|
#3 | |||||||||
|
Geçerken Ugradım